Bericht versturen
Huis >

Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd Bedrijfprofiel

Fabrieksreis
ONGEVEER DE V.S.
Contacteer ons
86-755-82730578
Contact nu
Production Line
Onze fabriek wordt gevestigd in Longgang-District van Shenzhen & Yangquan, Shanxi in China en dekking een gebied van 50.000 vierkante meters. Er zijn meer dan 200 arbeiders en 15 lid verantwoordelijk voor techniek, beheer en kwaliteitscontrole. Ons bedrijf specialiseert zich in productie 2V, van het de reeksonderhoud van 4V, van 6V en 12V-de vrije lead-acid batterij, Gelbatterij, Diepe cyclusbatterij, zonnebatterij, voortoegangs (gel) batterij, OPzV en OPzS-batterij etc….
Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd fabriek productielijn 0
 
 
 
OEM/ODM
Wij hebben honderden modellen en specificaties voor selectie, en elk van producten zijn naleving van Ce, RoHS en UL. Onze kwaliteit wordt strikt gecontroleerd vanaf ISO9001: het de kwaliteitssysteem van 2008 en elk stuk van onze batterij worden geïnspecteerd door geavanceerde het testen machines vóór verzending.
Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd fabriek productielijn 0
Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd fabriek productielijn 1
 
R&D

Wij voeren onderzoeken uit om de prestaties, positiviteit, conductiveness en andere eigenschappen van uw batterijdelen van kathode, anode en elektrolyt, aan separator/membranen & bindmiddel te verbeteren.

 

Onze uitvoerige productportefeuille van batterijmaterialen het testen instrumenten heeft de flexibiliteit om aan de gang zijnde innovatie te steunen en omhoog met de continu veranderende vereisten die van uw laboratorium te houden de chemische en materiële analyse verstrekken u betere moet vernieuwen batterijen voor veiligheid, prestaties, macht, levensduur, schaal en gewicht.

 

Typisch analyseert in batterijr&d dekking: Kathode & anode analyse en het testen - met inbegrip van de analysekarakterisering van de batterijmislukking van separators, membranen & bindmiddel - met inbegrip van het fluoridemembranen van PVDF/polyvinylidene

Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd fabriek productielijn 0
 
 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Muur Opgezette Lithiumbatterij Leverancier. Copyright © 2023-2024 kweightpower.com . Alle rechten voorbehoudena.
content_copy