Bericht versturen
Privacybeleid

Huis

>

Shenzhen Kweight Development Co.,Ltd Privacybeleid

Privacybeleid

Dit beleidsbericht is van kracht vanaf 08 December, 2022.

Wij bij Kweight-Technologieco., Ltd samen met onze filialen en dochterondernemingen (collectief „Tusen staten“, „wij“, „ons“ of „ons) zijn geëngageerd aan uw privacy. Wij begrijpen dat wanneer u onze diensten gebruikt, u op ons met uw informatie vertrouwt. Wij pogen zo transparant mogelijk te zijn over hoe wij verzamelen, gebruiken en deze informatie onthullen. Dit Privacybeleid moet u helpen begrijpen welke informatie wij verzamelen en hoe wij gebruiken en die informatie delen.

Integratie in Voorwaarden van Gebruik
Bij Tusen staten weten wij dat u geeft om hoe uw persoonlijke informatie wordt gebruikt en gedeeld. Door onze website („Plaats“) te bezoeken, keurt u de hieronder uitgevaardigde praktijken en het beleid goed. U erkent dat dit Privacybeleid om met betrekking tot de Termijnen & de Voorwaarden wordt ontworpen worden gelezen.

Informatie die wij hebben verzameld
Om u van het goederen en diensten op onze Plaats te voorzien, verzamelen wij twee soorten informatie over onze gebruikers. Persoonlijk identificeerbare informatie (P.II) en gezamenlijke informatie.

Persoonlijk Identificeerbare Informatie: Dit verwijst naar informatie die ons de details laat kennen van wie u bent. Wanneer u in bepaalde activiteiten op deze Plaats, zoals vestiging een reserve of het plaatsen van een orde in dienst neemt, kunnen wij u vragen om bepaalde informatie over zich te verstrekken. De voorbeelden van P.II kunnen omvatten:
Uw eerste en familienaam, e-mailadres, telefoonaantal, login naam en wachtwoord en andere identificerende informatie.
Gezamenlijke Informatie: Dit verwijst naar informatie die alleen geen specifiek individu identificeert. Wij verzamelen bepaalde die informatie over u wordt gebaseerd op waar u op onze Plaats bezoekt en wat andere plaatsen u aan ons kunnen geleid hebben. Deze informatie, die op een verscheidenheid van manieren wordt verzameld, wordt gecompileerd en over zowel een persoonlijke als bijeengevoegde basis geanalyseerd. Deze informatie kan omvatten:
Het Uniform Resource Locator van de Plaats („URL“) dat aan de plaats richt u enkel kwam uit en URL u waarnaar na het bezoeken van onze Plaats gaat
Browser u gebruikt
Uw Internet Protocol („IP“) adres
Koekjes
Onze Plaats gebruikt koekjes en gelijkaardige technologieën om uw online gebruikerservaring te verbeteren. Een koekje is een klein gegevenstekstbestand, dat op uw computer wordt opgeslagen die uniek uw browser identificeert. De koekjes kunnen meer gepersonaliseerde informatie, zoals uw IP-adres, browser type, de server ook omvatten uw computer op wordt geregistreerd, het netnummer en de Postcode verbonden aan uw server en uw voornaam om u terug naar onze Plaats welkom te heten. Wij kunnen koekjes gebruiken om taken zoals uit te voeren: controlerende gezamenlijke sitegebruikmetriek, opslaand en herinnert uw wachtwoorden (als u ons om dit) toestaat te doen, opslaand rekening en adverterend voorkeur die u en personaliserend de diensten hebt geplaatst die wij van u ter beschikking hebben gesteld. Nochtans, gebruiken wij geen koekjes om uw het doorbladeren gedrag te volgen.

Meeste browsers zijn aanvankelijk opstelling om koekjes goed te keuren, maar u kunt uw browser terugstellen om alle koekjes te weigeren of erop te wijzen wanneer een koekje wordt verzonden. Nochtans, kunnen sommige aspecten van de Plaats niet behoorlijk functioneren als u verkiest om koekjes onbruikbaar te maken.

Hoe wij en Gebruik van Informatie verzamelen
Wij verzamelen geen P.II over u tenzij u het aan ons op onze digitale eigenschappen verstrekt of aan ons op andere manieren geeft (b.v., wanneer u klantenservice, orde op de Plaats contacteert of een product van ons. koopt) Nochtans, kunt u bepaald P.II aan ons moeten verstrekken wanneer u verkiest om bepaalde producten of diensten te gebruiken beschikbaar op de Plaats, zoals het voorleggen van uw creditcard of andere betalingsinformatie wanneer opdracht gevend en kopend tot producten en de diensten over onze Plaats of binnen opterend voor SMS-de bevestiging van de tekstorde.

Wij kunnen bepaalde gezamenlijke informatie ook verzamelen. Bijvoorbeeld, kunnen wij uw IP-adres gebruiken om problemen met onze servers te diagnostiseren, software, onze Plaats te beheren en demografische informatie te verzamelen.

De informatie die wij wordt gebruikt voor een verscheidenheid van doeleinden, met inbegrip van de volgende activiteiten hebben verzameld:

Onze Doeleinden
Lever coupons, mobiele aanbiedingenbulletins, e-mail, mobiele berichten, gerichte adverterende en sociale media berichten
Verstrek interactieve eigenschappen van de Plaats of de mobiele toepassing, zoals het verzenden van publicitaire mededelingen en andere informatie betreffende producten, de diensten en bevorderingen
Beheer bevorderingen, onderzoeken en concentreer groepen
Dwars-context en dwars-apparatenaaneenschakeling
Op rente-gebaseerde reclame
Verbeter klantenervaringen
Gedragsonderzoek en analyse
Personaliseer inhoud
Voer noodzakelijke handelingen uit om onze diensten en Plaats te handhaven, die softwareinsecten en operationele problemen omvatten problemen op te lossen; om gegevensanalyse, het testen en onderzoek uit te voeren; en om gebruik en activiteitentendensen te controleren en te analyseren

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Muur Opgezette Lithiumbatterij Leverancier. Copyright © 2023-2024 kweightpower.com . Alle rechten voorbehoudena.
content_copy