Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer Het helpen van de de Jeugdolympische spelen van Singapore en het winnen van de beste leverancier
Evenementen
Contacteer ons
86-755-82730578
Contact nu

Het helpen van de de Jeugdolympische spelen van Singapore en het winnen van de beste leverancier

2022-12-07

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Het helpen van de de Jeugdolympische spelen van Singapore en het winnen van de beste leverancier

laatste bedrijfsnieuws over Het helpen van de de Jeugdolympische spelen van Singapore en het winnen van de beste leverancier  0

De Olympische Spelen van de de eerste Zomerjeugd werden gehouden in Singapore. Singapore was ook het eerste land om het recht te winnen de de Jeugdolympische spelen te ontvangen.

 

Shenzhen kweight bood UPS-machtsbescherming voor de de Jeugdolympische spelen van Singapore en begeleidde de openingsceremonie.

 

De kwaliteit van kweight onderhoud-vrije lead-acid batteryhas erkend door de de Jeugdolympische spelen en gewonnen het erecertificaat van de „Beste Leverancier van Voedingproducten de Jeugdolympische spelen“ .kweight voor van Singapore is ook de enige machtsleverancier.

 

De laatste jaren, heeft Shenzhen kweight vriendschappelijke samenwerking met grote ondernemingen zoals de communicatiedienstco., Ltd en PetroChina van China bereikt.

Tegelijkertijd, meer dan 65% van grote en middelgrote onderhoud-vrije lead-acid batterij worden de producten uitgevoerd naar Europa, Noord-Amerika, Australië, Zuidoost-Azië, het Midden-Oosten en andere landen en regio's.

 
 
 
 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Muur Opgezette Lithiumbatterij Leverancier. Copyright © 2023-2024 kweightpower.com . Alle rechten voorbehoudena.
content_copy