Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Bedrijfnieuws ongeveer KWEIGHT 215 KWh standaard energieopslag systeem ondersteunt uitbreidingsvermogen toepassingsscenario's.
Evenementen
Contacteer ons
86-755-82730578
Contact nu

KWEIGHT 215 KWh standaard energieopslag systeem ondersteunt uitbreidingsvermogen toepassingsscenario's.

2024-01-23

Recentste bedrijfnieuws ongeveer KWEIGHT 215 KWh standaard energieopslag systeem ondersteunt uitbreidingsvermogen toepassingsscenario's.

Peak shaving is een belangrijke strategie in het energiebeheer in China. which mainly involves reducing energy consumption during peak power demand periods and increasing energy supply during periods of lower demand to achieve balanced energy utilization and stable power grid operationDit vereist effectieve marktmechanismen en overeenkomstige producten.
De Chinese markt voor het scheeren en vullen van valleien wordt hoofdzakelijk gedomineerd door de overheid, die het energieverbruik en het energieaanbod begeleidt door het formuleren van overeenkomstige beleidslijnen en maatregelen.de overheid kan het elektriciteitsprijsbeleid aannemen om de elektriciteitsprijzen te verhogen in perioden van piekvraag om de vraag te verminderenDe Commissie heeft de Commissie verzocht om een verslag uit te brengen over de maatregelen die zij heeft genomen om de energievoorziening te stimuleren.de overheid kan ook de ontwikkeling van hernieuwbare energie aanmoedigen door middel van beleid zoals quota-systemen voor hernieuwbare energie, waardoor het verbruik van fossiele energie wordt verminderd en het doel van de piekverlaging en de vul van de vallei wordt bereikt.
Wat de producten betreft, voert China voornamelijk piekscheuren en valleienvullen uit via transacties op de elektriciteitsmarkt.Energieproductiebedrijven kunnen hun energieproductieplannen aanpassen op basis van de elektriciteitsprijzen in realtime via het handelsplatform van de elektriciteitsmarkt om een evenwichtig energieverbruik te bereiken.Bovendien is energieopslagtechnologie ook een belangrijk product voor het bereiken van piekscheuren en dalvullen.Energieopslagapparatuur kan energie opslaan tijdens periodes met een lage vraag naar stroom en energie vrijgeven tijdens periodes met een hoge vraag, waardoor de netbelasting wordt gebalanceerd en de netwerking wordt gestabiliseerd.
In het algemeen ontwikkelen en verbeteren China's markt en producten voor het scheeren en vullen van dalen zich voortdurend. enterprises and research institutions need to further strengthen cooperation to promote the development of peak-shaving and valley-filling technologies and the improvement of market mechanisms to achieve sustainable energy development.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Muur Opgezette Lithiumbatterij Leverancier. Copyright © 2023-2024 kweightpower.com . Alle rechten voorbehoudena.
content_copy