Bericht versturen
Huis > producten > De Systemen van de lithiumbatterij >
Hoogwaardige lithiumbatterijsystemen voor een temperatuurbereik van -20 tot 60 °C

Hoogwaardige lithiumbatterijsystemen voor een temperatuurbereik van -20 tot 60 °C

Place of Origin:

china

Merknaam:

Kweight

Certificering:

CE

Model Number:

PW-5KW

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Afmetingen:
400 mm x 200 mm x 150 mm
Capaciteit:
100Ah
Werktemperatuurbereik:
-20°C tot 60°C
Spanning:
12V
Laadtemperatuurbereik:
-20°C tot 60°C
Maximale ontladingsstroom:
100A
Gewicht:
20-30KG
ontladingstemperatuurbereik:
-20°C tot 60°C
Betaling & het Verschepen Termijnen
Minimum Order Quantity
1
Levertijd
14-21 dagen
Betalingscondities
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Lithiumbatterijsystemen

Lithiumbatterijsystemen zijn een geavanceerd energieopslagsysteem dat is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar efficiënte en duurzame energieopslagoplossingen.compact, en hoge prestaties, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan toepassingen.

Productoverzicht

Het opslagsysteem voor lithiumbatterijsystemen is ontworpen met afmetingen van 400 mm x 200 mm x 150 mm, waardoor het compact en gemakkelijk te installeren is in elke ruimte.Het is uitgerust met een maximale ontladingsstroom van 100A, waardoor een efficiënt en betrouwbaar vermogen wordt bereikt.

Met een capaciteit van 100Ah kunnen onze lithiumbatterijsystemen lange duurzame energie opslaan voor verschillende toepassingen.Onze systemen zijn ontworpen om aan uw energiebehoeften te voldoen..

Een van de belangrijkste kenmerken van onze lithiumbatterijsystemen is de lange levensduur van 5000 cycli. Dit betekent dat onze systemen tot 5000 keer kunnen worden opgeladen en ontladen zonder dat ze hun efficiëntie verliezen.Dit maakt het een kosteneffectieve en duurzame oplossing voor de energieopslag op lange termijn.

Onze systemen zijn ook lichtgewicht, met een gewicht van slechts 20-30 kg, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren en te installeren zijn.een betrouwbare opslag van energie waar je het ook nodig hebt.

Belangrijkste kenmerken
 • Een lichtgewicht en compact ontwerp
 • Hoogwaardige energieopslag
 • Lange levensduur van 5000 cycli
 • Veilig en betrouwbaar
 • Milieuvriendelijk

Onze lithiumbatterijsystemen zijn niet alleen een betrouwbare en efficiënte energieopslagoplossing, maar ze zijn ook veilig en milieuvriendelijk.onze systemen bevatten geen schadelijke chemicaliën, waardoor ze een duurzame keuze zijn voor energieopslag.

Met Lithium Battery Systems kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw energieopslagbehoeften worden verzorgd met een veilig en betrouwbaar systeem.Upgrade vandaag nog naar onze opslagoplossingen voor lithiumbatterijsystemen en ervaar de toekomst van energieopslag.

 

Kenmerken:

 • Productnaam: Lithiumbatterijsystemen
 • Werktemperatuurbereik: -20°C tot 60°C
 • Cyclusduur: 5000 cycli
 • Maximale laadstroom: 50A
 • Maximale ontladingsstroom: 100A
 • Laadtemperatuurbereik: -20°C tot 60°C
 • Belangrijkste kenmerken:
  • Hoog efficiënte en betrouwbare lithiumbatterijsystemen
  • Breed werktemperatuurbereik van -20°C tot 60°C
  • Lange levensduur van tot 5000 cycli
  • Hoge maximale laadstroom van 50 A
  • Hoge maximale ontladingsstroom van 100 A
  • Laadtemperatuurbereik van -20°C tot 60°C voor optimale prestaties
 

Technische parameters:

Lithiumbatterijsystemen  
Lithiumbatterijsystemen Type Lithiumbatterijsystemen
Lithiumbatterijsystemen Cycluslevensduur 5000 cycli
Capaciteit van lithiumbatterijsystemen 100Ah
Gewicht van lithiumbatterijsystemen 20 tot 30 kg
Lithiumbatterijsystemen Maximale ontladingsstroom 100A
Bescherming van lithiumbatterijsystemen Overlading, overlading, overstroom, kortsluiting
Spanning van lithiumbatterijsystemen 12V
Lithiumbatterijsystemen Laadtemperatuurbereik -20°C tot 60°C
Lithiumbatterijsystemen Zelfontladingspercentage 2% per maand
Lithiumbatterijsystemen Werktemperatuurbereik -20°C tot 60°C
Lithiumbatterijsystemen opslagsysteem Lithiumbatterijsystemen
Lithiumbatterijsystemen back-up systeem Lithiumbatterijsystemen
 

Toepassingen:

Welkom bij Kweight Lithium Battery Systems

Kweight Lithium Battery Systems is een toonaangevende fabrikant en leverancier van geavanceerde energieopslagoplossingen.Ons PW-5KW-model is een hoogwaardig lithiumbatterijsysteem ontworpen voor verschillende toepassingen in zowel residentiële als commerciële omgevingen.Met zijn superieure kwaliteit en innovatieve functies, zijn onze Lithium Battery Systems vertrouwd door klanten over de hele wereld.

Productoverzicht

Kweight Lithium Battery Systems is een oplaadbaar energieopslagsysteem dat lithium-ionbatterijen gebruikt.Ons PW-5KW model is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de moderne energieopslag.

Toepassingsscenario's
1. Huishoudelijk gebruik

Met de toenemende vraag naar hernieuwbare energiebronnen, zijn Kweight Lithium Battery Systems de perfecte oplossing voor residentiële huizen.Ons PW-5KW model kan overtollige zonne-energie opslaan die overdag wordt gegenereerd en reserve-energie leveren tijdens stroomstortingen, waardoor het een kosteneffectieve en duurzame energieopslagoplossing is voor huiseigenaren.

2. Commercieel gebruik

Kweight Lithium Battery Systems worden ook veel gebruikt in commerciële omgevingen, zoals kantoren, fabrieken en magazijnen.onze lithiumbattery systemen kunnen betrouwbare back-up stroom leveren en de energiekosten voor bedrijven verlagen.

3. Off-grid stroomvoorziening

Voor afgelegen en buiten het elektriciteitsnet gelegen gebieden zijn Kweight Lithium Battery Systems de ideale keuze voor energieopslag.Ons PW-5KW-model kan gemakkelijk worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen of windturbines., die een duurzame en betrouwbare stroomvoorziening biedt voor locaties buiten het net.

4. Backup Power

In geval van stroomonderbrekingen of noodgevallen, kunnen Kweight Lithium Battery Systems back-up stroom leveren aan kritieke systemen en apparaten.ons PW-5KW model is de perfecte back-up power oplossing voor huizen, kantoren en andere omgevingen.

5. Energieopslag

Kweight Lithium Battery Systems kunnen ook worden gebruikt voor grootschalige energieopslagprojecten, zoals microgrids of energieopslagsystemen op utility-schaal.Onze lithiumbatterijsystemen kunnen overtollige energie van hernieuwbare bronnen opslaan en vrijgeven tijdens piekvraagperiodes., die bijdragen tot de stabilisatie van het elektriciteitsnet en het gebruik van schone energie bevorderen.

Productkenmerken

Als CE-gecertificeerd product voldoen Kweight Lithium Battery Systems aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen.

 • Compacte afmetingen van 400 mm x 200 mm x 150 mm, waardoor het gemakkelijk te installeren en te integreren in verschillende instellingen.
 • Een breed laadtemperatuurbereik van -20°C tot 60°C, waardoor het in extreme weersomstandigheden kan werken.
 • Maximale laadstroom van 50A, die zorgt voor een snel en efficiënt opladen.
 • Een lichtgewicht ontwerp van 20-30 kg, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en te installeren is.
 • Een lange levensduur en een hoge cyclusduur, waardoor betrouwbare en langdurige oplossingen voor energieopslag worden gecreëerd.
Informatie over bestellingen

Om onze PW-5KW Lithium Battery Systems te bestellen, neem dan contact met ons op met uw specifieke eisen.We hebben een minimale bestelhoeveelheid van 1 eenheid en kunnen op maat gemaakte oplossingen bieden om aan uw energieopslagbehoeften te voldoen.

Dank u voor uw keuze voor Kweight Lithium Battery Systems.

 

Aanpassing:

Kweight-lithiumbatterijsystemen

Merknaam: Kweight
Modelnummer: PW-5KW
Oorsprong: China
Certificering: CE
Minimale bestelhoeveelheid: 1
Type: Lithiumbatterijsystemen
Spanning: 12V
Afvoertemperatuur: -20°C tot 60°C
Laadtemperatuurbereik: -20°C tot 60°C
Werktemperatuurbereik: -20°C tot 60°C

Kweight Lithium Battery Systems biedt hoogwaardige en betrouwbare energieopslagoplossingen voor een verscheidenheid aan toepassingen.Ons PW-5KW model is een top-of-the-line systeem dat is ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Met ons Lithium Battery System Storage System, kunt u uitzonderlijke prestaties en langdurige stroom verwachten.Onze lithiumbatterijen staan bekend om hun duurzaamheid en zijn ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan, waardoor ze perfect zijn voor verschillende omgevingen.

Bij Kweight begrijpen we dat iedere klant unieke eisen heeft, daarom bieden we maatwerk om ervoor te zorgen dat onze lithiumbatterijsystemen aan uw specifieke behoeften voldoen.Ons team van experts zal nauw samenwerken met u om een systeem te creëren dat perfect past bij uw energieopslagbehoeften.

Onze lithiumbatterijsystemen zijn ontworpen en geproduceerd in China, om hoogwaardige materialen en productiestandaarden te garanderen.zodat u kunt vertrouwen dat onze producten voldoen aan internationale veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Met ons PW-5KW model en ons brede temperatuurbereik, kunt u vertrouwen op onze systemen om constante stroom te leveren in elke omgeving.Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze Lithium Battery Systems Customization Service en hoe we u kunnen helpen.

 

Ondersteuning en diensten:

 

Technische ondersteuning en service van lithiumbatterijsystemen
Technische ondersteuning

Onze technische ondersteuning is beschikbaar om u te helpen met vragen of problemen met betrekking tot onze lithiumbattery systemen.,en ze zijn toegewijd om u snelle en betrouwbare ondersteuning te bieden.

Telefoonsupport

U kunt onze technische ondersteuning bellen op 1-800-123-4567 tijdens onze normale openingstijden.Onze deskundige technici zullen u graag helpen bij eventuele vragen of problemen op te lossen.

E-mailondersteuning

Als u liever via e-mail contact met ons opneemt, kunt u uw vragen of bezwaren sturen naar support@lithiumbatterysystems.com. Ons team zal zo snel mogelijk op uw e-mail reageren,meestal binnen 24 uur.

Online ondersteuningscentrum

Ons online ondersteuningscentrum is 24/7 beschikbaar voor uw gemak. Hier vindt u bronnen zoals gebruikershandleidingen, veelgestelde vragen en gidsen voor het oplossen van problemen.U kunt ook een support ticket indienen via het online portaal voor eventuele technische problemen.

Diensten

Bij Lithium Battery Systems begrijpen we hoe belangrijk het is om uw systemen goed te laten werken. Daarom bieden we een reeks diensten om de optimale prestaties van onze producten te garanderen.

Installatie en installatie

Ons team van gecertificeerde technici kan installatie en installatie diensten voor uw lithiumbattery systemen te bieden.We zullen met u samenwerken om ervoor te zorgen dat uw systemen correct zijn geïnstalleerd en goed functioneren..

Onderhoud en reparatie

We bieden onderhouds- en reparatiediensten voor onze producten om ze optimaal te laten functioneren.Onze ervaren technici zijn uitgerust om de nodige reparaties en vervangingen te verrichten om uw systemen soepel te laten werken..

Opleiding en onderwijs

Onze trainings- en educatieve diensten kunnen u en uw team helpen onze lithiumbatterijsystemen beter te begrijpen en te gebruiken.We bieden opleidingen op locatie en virtuele webinars om ervoor te zorgen dat u de kennis en vaardigheden heeft om het potentieel van onze producten te maximaliseren.

Onze technische ondersteuning en service teams zijn toegewijd om u de beste ervaring te bieden en het succes van uw systemen te garanderen.

 

Verpakking en verzending:

 

Verpakking en verzending van lithiumbatterijsystemen
Verpakking:

Onze lithiumbatterijsystemen zijn zorgvuldig verpakt om een veilige levering te garanderen.met passende vullings- en dempingsmaterialen om schade tijdens het vervoer te voorkomen.

Voor grotere systemen gebruiken we houten kratten voor extra bescherming.

Alle gebruikte verpakkingsmaterialen zijn milieuvriendelijk en kunnen worden gerecycled.

Vervoer:

We bieden zowel binnenlandse als internationale verzending voor onze lithiumbatterijsystemen.

Voor binnenlandse verzending gebruiken we betrouwbare koeriersdiensten met tracking opties voor onze klanten om de status van hun levering te controleren.

Voor internationale scheepvaart werken we samen met gerenommeerde expediteurs om een soepele douaneverklaring en levering naar de gewenste bestemmingen van onze klanten te garanderen.

We bieden ook versnelde verzendmogelijkheden voor dringende bestellingen, met extra kosten.

Klanten zijn verantwoordelijk voor alle bijkomende belastingen of rechten die door de douanewetgeving van hun land worden opgelegd.

Zodra de zending onderweg is, geven we onze klanten een trackingnummer zodat ze hun bestelling kunnen volgen.

In geval van schade of problemen tijdens de verzending, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice.

Dank u voor het kiezen van onze Lithium Battery Systems.

 

Vragen:

 

 • V:Wat is de merknaam van dit product?
 • A:De merknaam van dit product is Kweight.
 • V:Wat is het modelnummer van dit product?
 • A:Het modelnummer is PW-5KW.
 • V:Waar wordt dit product geproduceerd?
 • A:Dit product wordt in China vervaardigd.
 • V:Is dit product gecertificeerd?
 • A:Ja, dit product is CE-gecertificeerd.
 • V:Wat is de minimale orderhoeveelheid voor dit product?
 • A:De minimale bestelhoeveelheid voor dit product is 1.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Muur Opgezette Lithiumbatterij Leverancier. Copyright © 2023 kweightpower.com . Alle rechten voorbehoudena.
content_copy